Hakkımızda

      Ticari hayatı boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren Endüstriyel Su Arıtma Sistemleri , Evsel Su Arıtma Cihazı  ve Su arıtma cihazı Ekipmanları konusunda satış yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz;

Evsel ve endüstriyel su arıtma alanında sistem tasarımı, montaj ve montaj sonrası hizmetler ve mevcut evsel su arıtma cihazlarına ve endüstriyel su arıtma sistemlerine ait muhtelif parçaların teminini sağlamaktadır.

Hizmetlerimiz montaj sonrası periyodik bakım işlemleri, yıllık bakım işlemleri, süpervisors işlemlerini de kapsamaktadır.

Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.

Çalışma hayatında başarı ve sürekliliğin teminatı; hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan LG Blue Sistem Arıtım sistemlerine, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.

LG Blue Sistem markası ile su arıtma sektöründe faaliyet göstermekte olup, müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Geniş ve tecrübeli personel kadrosuyla proje, mühendislik, taahhüt, satış, Arıtma servisi ve yedek parça temini konularında müşterilerine kesintisiz hizmet vermektedir.

Çankaya'da su arıtma, içme suyunun kalitesini artırmak ve sağlıklı bir içme suyu kaynağı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen önemli bir işlemdir. İçme suyu arıtma tesisleri, yerel yönetimler veya su teminiyle ilgili diğer yetkililer tarafından işletilir. Bu tesisler, yerel su kaynaklarından suyu alır ve bir dizi arıtma işlemi uygularlar. İşte Çankaya'da veya herhangi bir yerde su arıtma işlemi hakkında genel bilgiler:

  1. İçme suyu arıtma süreci, yerel su kaynaklarından (nehirler, göller, yeraltı suyu) suyun toplanmasıyla başlar.

  2. Su, su arıtma tesisine getirildiğinde, çökeltme havuzlarına pompalanır. Bu havuzlarda, suyun içinde bulunan büyük katı parçacıkların çöktüğü bir işlem gerçekleştirilir.

  3. Kimyasal maddeler (koagülantlar) eklenir ve bu, suyun içindeki daha küçük parçacıkları bir araya getirir ve daha sonra çökeltme işlemini hızlandırır.

  4. Suyun içinden çözünmüş katı maddeleri ve bakterileri uzaklaştırmak için büyük filtreler kullanılır. Genellikle kum, çakıl ve aktif karbon gibi malzemeler kullanılır.

  5. Su, bakteri ve mikroorganizmaları öldürmek için dezenfekte edilir. Bunun için klor, ozon, ultraviyole ışınlar veya diğer dezenfeksiyon yöntemleri kullanılabilir.

  6.  Bazı bölgelerde, suyun içinde fazla tuz bulunabilir. Bu nedenle tuz giderme işlemi uygulanabilir.

  7. Arıtılmış su depolama tanklarına pompalanır ve ardından dağıtım ağına gönderilir. Bu aşamada su, şehirdeki evlere ve iş yerlerine iletilir.

Çankaya veya herhangi bir şehirde su arıtma, içme suyunun kalitesini artırarak sağlıklı içme suyu teminini sağlar. Su arıtma tesisleri, yerel su temini ve çevre yönetimleri tarafından sıkı bir şekilde denetlenir ve düzenli olarak suyun kalitesini test ederler. Bu sayede halkın sağlığı korunur ve çevre dostu su temini sağlanır.

Çankaya Su Arıtma Sistemleri

Çankaya Su Arıtma Yedek Parça

Çankaya Su Arıtma Cihazı Satış

 

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Iletisim & Online

 

 

Yetkili Kişi

: HAKAN DEMİREL

Telefon

: +90 (505) 674-8906

Fax

: +90 (505) 674-8906

Cep Telefonu

: +90 (505) 674-8906

Cep Telefonu 2

: +90 (544) 841-1970

Adres

: KAVAKLIDERE MAHALLESİ ESAT CAD.12/1 ANKARA ÇANKAYA

E-Mail

: info@/lgbluesuaritma.com/

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın