Hakkımızda

Malatya, Türkiye'de ünlü bir kayısı yetiştirme bölgesidir ve bu nedenle kayısı fidanı satan birçok yerel tedarikçi bulunmaktadır. Kayısı fidanı satın almak istiyorsanız aşağıdaki yöntemleri kullanarak kayısı fidanı tedarikçilerini araştırabilirsiniz:

  1.  Malatya'da çeşitli fidan satıcıları, bahçe marketleri veya sera işletmeleri kayısı fidanları satabilir. Fidan satan işletmeleri yerel rehberlerden, çevre bilgilendirme merkezlerinden veya çiftçi pazarlarından bulabilirsiniz.

  2.  Malatya'da çiftçi kooperatifleri, kayısı fidanı satışı konusunda size yardımcı olabilir. Bu kooperatifler, kaliteli fidanları sağlayabilirler.

  3.  İnternet üzerinde Malatya'da kayısı fidanı satan tedarikçileri araştırabilirsiniz. Kayısı fidanı satan çevrimiçi fidan mağazaları veya web siteleri bulabilirsiniz.

  4.  Malatya'da kayısı yetiştiricileri ile iletişime geçerek, kayısı fidanları hakkında öneriler ve tavsiyeler alabilirsiniz. Ayrıca, kayısı bahçelerini ziyaret ederek fidanlar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

  5. Bahçe ve Tarım Fuarları: Malatya veya çevresinde düzenlenen bahçe ve tarım fuarlarına katılarak, kayısı fidanı tedarikçileriyle yüz yüze iletişim kurabilirsiniz.

Kayısı fidanı seçerken, fidanların sağlıklı ve hastalıksız olduğundan emin olun. Fidanlar, bahçenizin koşullarına uygun olan tür ve çeşitleri seçerek yetiştirilmelidir. Ayrıca, fidanların sertifikalı ve güvenilir kaynaklardan temin edildiğinden emin olmak önemlidir.

Malatya Fidan Satış 

Malatya Fidancılık

Malatya Kayısı Fidanı

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: NECMETTİN TAMER

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın