Hakkımızda

İstanbul'da evinizin temelden çatıya kadar olan dekorasyonunu planlarken dikkate almanız gereken birçok faktör bulunmaktadır. İşte bu süreçte size yardımcı olabilecek bazı önemli adımlar:

İlk adım olarak ne kadar bir bütçe ayırabileceğinizi belirleyin. Bütçeniz, kullanılacak malzemelerden dekorasyon tarzına kadar birçok faktörü etkileyecektir.

  1. Hangi tarzda bir dekorasyon istediğinizi ve kullanmak istediğiniz renk paletini belirleyin. İstanbul'un zengin tarihinden ve kültüründen ilham alabilirsiniz.

  2.  Her odanın amacına uygun olarak tasarlanması önemlidir. Odaların fonksiyonlarını belirleyin ve dekorasyonun buna göre şekillendirin.

  3. Işıklandırma, dekorasyonun önemli bir parçasıdır. Hem doğal ışığı değerlendirmek hem de uygun aydınlatma armatürleri seçmek, mekâna sıcaklık ve atmosfer katacaktır.

  4.  Zemin ve duvar kaplamaları seçerken dayanıklılık, temizlik kolaylığı ve estetik unsurları göz önünde bulundurun. İstanbul'un iklimini ve kültürünü yansıtan yerel malzemeleri tercih edebilir.

  5.  Mobilya seçiminde hem işlevselliği hem de estetiği göz önünde bulundurun. İstanbul'da el yapımı ve geleneksel mobilya seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

  6. İstanbul'un zengin kültürü ve tarihinden ilham alarak evinizi kişiselleştirecek aksesuarlar ve sanat eserleri seçin.

  7.  İstanbul'un güzelliklerini evinize taşımak için bitki ve çiçekleri iç mekânda kullanmayı düşünün. Hem estetik bir görüntü sağlar hem de yaşam alanınıza ferahlık katar.

  8.  Ev dekorasyonunuzu planlarken enerji verimliliği konusunu da göz önünde bulundurun. Doğa dostu malzemeler ve enerji tasarruflu aydınlatma seçenekleri kullanabilirsiniz.

  9.  İnşaat ve dekorasyon işleri için güvenilir ve deneyimli ustaları seçmek önemlidir. Referansları kontrol ederek, işlerini önceki projeleriyle değerlendirerek doğru ustaları bulun.

İstanbul temelden çatıya dekorasyon süreci kişisel zevklerinizi, ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi dikkate alarak planlandığında, sadece estetik açıdan değil aynı zamanda fonksiyonellik açısından da tatmin edici bir sonuç elde edebilirsiniz.

İstanbul Temelden Çatıya Yapı Dekorasyon

İstanbul Yapı Dekorasyon Tadilat

İstanbul Kapı ve Dolap Boyama

İstanbul Dış Cephe Kaplama

İstanbul Çatı Onarım İşleri

İstanbul Kalebodur Fayans İşeri

İstanbul Tesisat İşleri

 

 

 

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: KASIM ARI

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın