Hakkımızda

Ankara Akyurt ÖZBEK GRUP: Türkiyenin En Genç Emlakçı Firması

Ankara'nın Emlak sektöründeki öncü isimlerinden biri olarak öne çıkan ÖZBEK GRUP, Akyurt bölgesinde sunduğu kaliteli hizmet ve güvenilir gayrimenkul seçenekleriyle ve en genç emlakçı olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Her müşterisine özel çözümler sunar...

Geniş Gayrımenkul Portföyü: Özbek Grup, geniş ve çeşitli gayrımenkul portföyü ile müşterilerine detaylı bilgi ve her türlü karlı teklif seçenekleri sunuyor. Sıfır veya ikinci el gayrımenkul tercihlerine yönelik zengin bir envanterle, her bütçeye uygun alternatifler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Her gayrımenkul, titiz bir incelemeden geçirilerek, güvenilir bir alım sağlanmasına özen gösteriliyor.

Uzman Kadro ve Profesyonel Hizmet: Özbek Grup, deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor. Gayrımenkul alım-satım süreçlerinde profesyonel destek sağlayan ekip, müşteri memnuniyetini artırmak adına çözüm odaklı çalışıyor. Müşterilerin ihtiyaçlarına uygun gayrımenkulu bulma konusunda yardımcı olan Özbek Grup, güvenilir alışverişin kapılarını aralıyor.

Finansal Çözümler ve Kredi İmkanları: Özbek Grup, müşterilerine sadece gayrimenkul satışı değil, aynı zamanda finansal çözümler sunarak bütçelerine uygun ödeme seçenekleri sunuyor. Banka kredileri, leasing ve taksit seçenekleri ile müşterilerine esnek finansal çözümler sunarak, gayrimenkul sahibi olma sürecini kolaylaştırıyor.

Satış Sonrası Hizmet: Özbek Grup, müşteri memnuniyetini satış sonrasında da sürdürmek adına kaliteli servis hizmetleri sunuyor.

Ankara'nın Akyurt bölgesinde hizmet veren ÖZBEK GRUP, Gayrimenkul alım-satım deneyimini güven ve kaliteyle buluşturuyor. Müşteri odaklı hizmet anlayışı, geniş Emlak portföyü, uzman kadro, finansal çözümler ve satış sonrası destek ile Özbek Grup, Gayrımenkul Yatırımcılarını kaliteli bir alışveriş deneyimine davet ediyor. Güvenilir Gayrimenkul alım-satımında Özbek Grup, kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkıyor.

 

Akyurt Gayrımenkul Alım Satımı

Akyurt Oto Galeri Hizmeti

Akyurt İthalat İhracat

Akyurt E Ticaret Taşımacılık

Akyurt Gayrimenkul Danışmanlık

Akyurt Tercümanlık Hizmeti

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Iletisim & Online

 

 

Yetkili Kişi

: HALİK ÖZBEK

Telefon

: +90 (554) 006-9090

Fax

: +90

Cep Telefonu

: +90 (554) 006-9090

Cep Telefonu 2

: +90 (544) 171-5341

Adres

: YILDIRIM MAH. NURETTİN CANKURTARAN 89/A AKYURT/ANKARA

E-Mail

: ozbekgrup1@gmail.com

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 19:00

Salı

: 09:00 - 19:00

Çarşamba

: 09:00 - 19:00

Perşembe

: 09:00 - 19:00

Cuma

: 09:00 - 19:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın