Hakkımızda

BUZ LAZER: Buz Lazer epilasyon soguk başlıgı ile ağrısız ve acısız en hızlı işlem yapan teknik yöntemdir.Her mevsimde uygulanabilir.Bütün kıl tiplerine uygun olan,seans süresini yarıya indiren atış tarzı bakımından diğerlerine oranla daha geniş açı ile yüzeyleri etkilemesi bakımından Tercih edilen yöntemdir.

İĞNELİ EPİLASYON:Kıl kökünün elekterik akımı verilmiş bir iğne ile,kalıcı olarak yok edilmesine iğneli epilasyon uyulamasıdır.

DERMOPEN: 

DERMAPEN=Micro iğnelerle donatılmış bir cihazdır.Micro iğneler cildinizde çok ufak boyutlu hasarlar oluşturur.Bu hasarlar,cildin doğal yenilenme sürecini tetikler ve daha fazla kollojen ve elastin üretmesini sağlar.Artan kollojen ve elastin üretimi cildin daha prüzsüz ve elastik bir yapıya sahip olmasını sağlar.

Dermapen uygulaması sivilce,güneş lekeleri veya yara izleri gibi durumların tedavisi için kullanılır.Aynı zamanda doku kaybı yaşanan bölgelerde kullanılarak cildin kendini  yenilemesi tetiklenir.Genellikle yüz,el,boyun,saç ve bacaklar gibi bölgelere uygulanabilir.

KLASİK CİLT BAKIMI Her yaşın cilt bakımı farklıdır ama öncelikle küçük yaştan başlayarak cilt temizliğine özen gösterilmelidir ki ilerde doğacak problemlerin önüne geçilebilsin. Sağlıklı birey olmak adına,doğru beslenmenin yaşı olmadığı gibi,cilt bakımının da yaşı olmamalıdır.cildimiz bizim güzel ve sağlıklı görüntümüzü yansıtan bir vitrindir.Görünümü güzel yapan etkenler:Cildimizin doku kalitesi,yağ ve nem dengesi,kollajeni ve ışıltıdır. 3 adımla bakım sıralaması ile sağlıklı cilde ulaşmak mümün;Temizle,Nemlendir ,Koru !Bu 3 adımla yaşınız kaç olursa olsun cildinize uygun ürünler secerek uyğulayabilirsiniz.

BÖLGESEL SIKILAŞMA:

G5 Masajı kendi adını taşıyan aletle yapılır.Hızlı titreşimle ve iterek sıkılaştırma yöntemi ile fazla yağların ve selülit'li bölgelerin yakılmasını sağlar ve uygulama bölgesinde zayıflama ürünlerinin kullanılması ile birlikte gözle görülür ciddi bir etki elde edilir.

Gerginleşmiş noktaları ve spazmları yatıştırmaya,ödemlerin ve yorgunluk sonrası kaslarda biriken laktik asidin atılmasında yardımcı olur.Zayıflama ve selülitlerin tedavisine bu fonksiyonlarıyla yardımcı olan G5 tedavi ve zayıflamada hem kombin olarak hemde lokal ve total olarak kullanılabilen bir cihazdır.

Fazla yağların ve selülitlerin bulunduğu bölgelerin,oluşturduğu hızlı vibrazyonlar ve iterek sıkılşatırma yöntemiyle yağların yakılmasını sağlayan G5 zayıflama ürünlerinin de kullanılmasıyla beraber gözle görülür ciddi bir etki yaratır.

PROTEZ TIRNAK: Gerçek tırnağızın üzerine bir kaç koruyucu maddeler konduktan sonra yapılmaktadır. Bundan dolayı kesinlikle gerçek tırnağınıza zarar vermemektedir. Protez tırnak için herhangi bir zaman sınırı bulunmamaktadır. Düzenli olarak bakımları yapılırsa sonra yaklaşık yarım sene boyunca kalabilir.

KALICI MAKYAJ:Kalıcı makyaj veya mikropigmentasyon, tene renk veren bitki pigmentlerinin, cildin üzerine yerleştirilmesi işlemidir. Bu işleme uygun bir cihaz yardımıyla, pigmentlerin deri yüzeyinin hemen altına enjekte edilmesiyle sağlanır. Kalıcı makyaj işlemi sayesinde kaş, göz çizgisi (eye liner) veya dudak kontürü yapılabilir. Genellikle acı hissi yoktur.

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Iletisim & Online

 

 

Yetkili Kişi

: KİRALIK ALAN

Telefon

: +90 (000) 000-0000

Fax

: +90 (000) 000-0000

Cep Telefonu

: +90 (000) 000-0000

Cep Telefonu 2

: +90 (000) 000-0000

Adres

:

E-Mail

: -

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın